Winnaars PaasSpeurtocht 2022

8 mei 2022 - 15:55

We hadden er een flinke kluif aan om de winnaars van de PaasSpeurtocht 2022 te kiezen. Er zijn wel 318 speurtochten ingeleverd in 2 weken tijd! En 285 daarvan waren helemaal goed ingevuld en hadden een toffe naam beginnend met P voorgesteld. Lees snel verder om te ontdekken of jij een van die winnaars bent!

Er waren 2 prijzen te winnen: één in de leeftijdscategorie tot en met 7 jaar en één in de categorie 8 jaar en ouder. De jongste kinderen moesten op ons domein de 4 gouden eieren vinden en (laten) opschrijven welke alpaca’s daarop te zien waren. Dit waren de juiste antwoorden: Lowieke – Here I Am – Fritske – Oracle
image
Had jij deze namen goed? En heb jij zelf een super originele naam met een P verzonnen? Wie weet heb jij dan wel gewonnen!

De oudere kinderen hadden het nóg moeilijker: zij moesten naast die 4 gouden eieren ook nog 10 houten eieren vinden met een rebus erop en natuurlijk de juiste oplossing van de rebus opschrijven. De oplossing was:
Onze alpaca’s vieren heel graag met jou een alpaca-feestje!
image
We zijn daarbij heel streng geweest en hebben alleen degene die het letter voor letter goed hadden opgeschreven in de race gelaten om de prijs te winnen.

En toen moesten wij dus gaan bepalen welke namen wij de allerleukste vonden. Dat was heel moeilijk want er waren zo veel leuke en originele namen opgeschreven! De kans is dan ook groot dat we meer van die namen gaan gebruiken voor onze veulentjes die in 2022 geboren gaan worden. We verwachten wel 15 veulentjes dit jaar! De namen die door de winnaars werden voorgesteld zullen we al zeker gaan gebruiken:

Bij de jongste kinderen hebben we de naam Poncho uitgekozen. Deze grappige en originele naam werd door 2 kids voorgesteld! Dus we hebben hier 2 winnaars:
Xavi Imbornone en Ties Fransen
Gefeliciteerd! Jullie mogen alletwee met je hele gezin een kinderrondleiding van een half uur komen volgen!

Uit alle namen die de oudere kinderen voorstelden hebben we de naam Peanut gekozen. Degene die deze naam voorstelde en dus de winnaar is:
Hera
Proficiat! Jij wint een AlpacaFeestje! Super leuk om zo je kinderfeestje te vieren op De Alpacaboerderij!

De winnaars krijgen ook nog bericht via mail.

Aan alle kids die hebben meegedaan met de speurtocht: Super Bedankt voor jullie enthousiasme en al die toffe namen!