Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Boeren 6kamp

Een spannende en actieve middag op de boerderij beleven? Denk eens aan een 6kamp! In teamverband strijd je tegen elkaar op verschillende onderdelen, waarbij kracht, behendigheid en snelheid centraal staan. De spellen vinden plaats in de weide tussen de alpaca's, dus dit is ook een ideale manier om deze dieren beter te leren kennen. Er zijn waterspellen bij, maar deze kunnen ook vervangen worden door een droge variant. Neem wel even een extra paar kleren mee. De 6kamp is geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar.
Daar Boeren6kamp in minimum 2 teams van 5 personen gespeeld moet worden, kan je deze activiteit niet reserveren voor minder dan 10 personen.

  • Duur:120 min.
  • Groepsgrootte:10 - 50 personen
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.): € 8,00
  • Min. groepsprijs:€ 75,00
Activiteit is niet geschikt voor kinderen.
Prijs: € 0,00
Reserveren

Andere populaire activiteiten

Alpacagility
Alpacagility

Bij deze activiteit is het de bedoeling om een alpaca over een hindernissenparcours te leiden. Een zigzagparcours, een wipwap en iets ogenschijnlijk simpels als een zeil op de grond zijn dingen die een alpaca niet dagelijks tegenkomt. Om het nog eens extra lastig te maken, maken we er natuurlijk ...

Duurtijd: 60 - 90 min. - Max. 20 personen

Cursus Alpacaboer
Cursus Alpacaboer

Een ludieke en actieve rondleiding waarbij de deelnemers op een leuke manier kennis maken met de alpaca's en de verzorging en fokkerij hiervan. De koffiejuffrouw voorziet iedereen van een tasje koffie bij aankomst waarna er wordt gestart met de uitleg. De deelnemers doen actief mee in de werkzaam...

Duurtijd: 90 min. - Max. 20 personen