FAQ

Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hieronder hebben wij al enkele veelvoorkomende vragen voor je beantwoord:
 

Moet ik op voorhand een afspraak maken?

Voor een ongegidst AlpacaBezoek binnen onze reguliere openingsuren is het niet noodzakelijk om te reserveren, maar wel aan te raden. Reserveren kan via onze Kalender. Wil je een gegidste activiteit zoals een wandeling? Dan is vooraf reserveren wel verplicht. Zoek onder 'Activiteiten' naar de leukste uitstap voor jullie en reserveer gemakkelijk en snel door de stappen te volgen.

Op welke dagen kan ik De Alpacaboerderij bezoeken?

Groepen kunnen voor gegidste bezoeken op reservatie op dinsdag tot en met zondag bij ons terecht. Voor bezoeken zonder gids verwijzen wij graag naar onze openingsuren op de contactpagina.

Wij zijn maar met 2 personen. Wat kunnen wij komen doen bij jullie?

Met kleinere groepjes kan je sowieso een gewoon Alpacabezoek brengen, maar ook zeker een privé-activiteit reserveren. Op de meeste activiteiten staat namelijk geen minimum aantal personen. Kijk wel goed naar de prijs, want vaak is er een vast bedrag dat betaald dient te worden voor jouw groep indien je met minder dan 10 personen bent.

Reserveren lukt niet op de door mij gekozen datum. Hoe komt dit?  

Als je op onze website het aantal personen wat is toegestaan hebt ingevuld, kun je klikken op de knop 'Reserveren'. Je wordt dan automatisch naar de juiste pagina van ons boekingssysteem gebracht. Daar kun je bovenin de datum van jouw keuze aangeven. Wanneer deze datum minder dan week of meer dan 6 maanden in de toekomst ligt, zul je even moeten bellen, want dan kun je online niet reserveren (maar vaak telefonisch wel). De beschikbare tijdstippen zullen vervolgens in het blauw gemarkeerd zijn. Houd ook rekening met de tijdsduur van de gekozen activiteit. Kom je er toch niet uit? Bel dan gerust even!

Gaat een activiteit door bij slecht weer?
         
Ja. De geboekte activiteit zal ook bij slecht weer gewoon doorgaan.  Tenzij het echt stormt. De veiligheid van onze bezoekers staat nog altijd voorop.

Organiseren jullie ook kinderfeestjes?
         
Ja. Het is mogelijk om jouw kinderfeestje te laten doorgaan op De Alpacaboerderij! 
Dit Alpaca Feestje bevat 2 leuke activiteiten, een verrassing voor de jarige en voor iedereen een caprisun. Meer info vind je 'hier'
       

Zijn er parkeermogelijkheden?
         
Ja. Wij beschikken over een parkeerplaats vooraan het terrein. Zowel voor auto’s, bussen als fietsen is er plaats.

Zijn jullie ook bereikbaar met het openbaar vervoer?
         
Ja. De lijn 8 stopt zo goed als tegenover De Alpacaboerderij

Verkopen jullie ook cadeauvouchers?
         
Ja. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Zowel cadeaubonnen voor specifieke activiteiten als voor een zelf te kiezen  bedrag. Voor
alle mogelijkheden kan je een kijkje nemen in onze 'webshop'