Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

AlpacAgility - GEANNULEERD

Altijd al eens met een alpaca willen wandelen? Vandaag kun je er zelfs één komen begeleiden over een hindernissenparcours! Voor deze activiteit voegen we meerdere kleine 'bubbels' samen tot één groep, maar er is voldoende ruimte om de onderlinge afstand te garanderen.

Iedereen wordt ontvangen in de Alpacantina. Vanaf 13:30 uur ben je welkom. De uitleg voor AlpacAgility zal om 14:00 uur starten, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Na de uitleg worden jullie per bubbel uitgenodigd om een klein rondje te stappen met een alpaca en die daarna door het hindernissenparcours te begeleiden. Tussendoor kun je de alpaca's in de stal aaien en eventueel brokjes voeren. Aan het einde hoor je of je geslaagd bent en krijg je een diploma. Na de activiteit mag je nog maximaal een half uur in de alpacastal vertoeven of genieten van een lekker drankje in de Alpacantina. We zijn genoodzaakt dit tijdslimiet te handhaven zodat we daarna weer andere groepen op de boerderij kunnen ontvangen zonder dat het te druk wordt.

Ben je zelf al met een groter groepje of wil je liever een privé-activiteit voor jouw bubbel? Dat is ook mogelijk. Kijk voor meer info onder het kopje 'Activiteiten'.

Wij vertrouwen erop dat jullie op de hoogte zijn van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en dat jullie deze maximaal opvolgen. Alle maatregelen van de Belgische overheid vind je terug op www.info-coronavirus.be. Om het geheel coronaproof te laten verlopen zijn er ook bij onze activiteiten extra maatregelen. Alle maatregelen welke wij op De Alpacaboerderij nemen en wat wij van jullie verwachten, vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • Datum:27 februari 2021
  • Tijd:10:30 - 11:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 7,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 6,00
  • Totaal aantal plaatsen:2
Reserveren niet meer mogelijk.