Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Valentijn Arrangement

Wil jij jouw valentijn een uniek cadeau geven dit jaar? Is hij of zij een groot alpacafan of dierenvriend? Dan is het arrangement Verwen de Alpacafan ideaal! Voor dit Valentijn-arrangement ontvangen we maximaal 8 koppels tegelijk met een lekker glaasje cava waarna we een korte rondleiding over de boerderij verzorgen. Na een korte pauze gaan we verder met de Alpacagility, ons alpaca-behendigheidsparcours. Als afsluiting ontvangt jouw partner een mooi presentje uit onze winkel. De prijs per koppel bedraagt 55 euro, inclusief een glaasje cava en een presentje. 

Doe je dit arrangement liever romantisch met z'n tweetjes? Boek dan het arrangement op een tijdstip van jouw keuze via de pagina 'Activiteiten'. Er geldt wel een ander tarief voor dit privé-arrangement.

Wij vertrouwen erop dat jullie op de hoogte zijn van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en dat jullie deze maximaal opvolgen. Alle maatregelen van de Belgische overheid vind je terug op www.info-coronavirus.be. Om het geheel coronaproof te laten verlopen zijn er ook bij onze activiteiten extra maatregelen. Alle maatregelen welke wij op De Alpacaboerderij nemen en wat wij van jullie verwachten, vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • Datum:14 februari 2021
  • Tijd:14:00 - 16:00
  • Prijs per persoon:€ 27,50
  • Totaal aantal plaatsen:16
  • Aantal beschikbare plaatsen:16
Prijs: € 0,00