Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Alpacabezoek op woensdag 1 juli

Wil jij op bezoek komen bij onze alpaca's? Wij en onze alpaca's zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen verwelkomen! Je kunt de alpaca's enkel komen bezoeken met een groepje van maximaal 15 personen. Kinderen van alle leeftijden moeten worden meegeteld in dit aantal, maar kinderen onder de 3 jaar hoeven niet te betalen. Deze kan je ingeven bij de opmerkingen.

Het is wel van belang dat je je bezoek vooraf reserveert en betaalt en dat kan hier. Check of je de juiste datum hebt gekozen en maak je reservatie verder compleet. Je kunt op de gereserveerde datum terecht tussen 13.00 en 17.00 uur. Je hoeft geen aankomsttijdstip door te geven of vast te leggen.

Voor ieders veiligheid hebben wij een hele resem aan maatregelen genomen. Deze vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Door de extra maatregelen zal de beleving op de boerderij wel iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Maar niet gevreesd! Je mag nog altijd in de weides bij de alpaca's gaan en ze lekker uit je hand laten eten en ze aaien.

  • Datum:1 juli 2020
  • Tijd:13:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 3,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 2,00
  • Totaal aantal plaatsen:125
Reserveren niet meer mogelijk.