Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Oudejaars-AlpacaWandeling - GEANNULEERD

GEANNNULEERD VANWEGE CORONAMAATREGELEN - Sluit het jaar af met een knaller van formaat en kom wandelen in de natuur met onze alpaca's! Voor deze wandeling stellen we een groep samen van maximaal 16 personen. Lees je ook even onderstaande info voordat je je tickets reserveert?

Al vanaf 10:00 uur ben je welkom en om 10:30 uur zal de wandeling starten. Na de wandeling is de deur nog een half uur geopend om nog eens naar de alpaca's te gaan kijken of om even op te warmen in de AlpaCantina.

De gids ontvangt jullie om 10:30 uur in de alpacastal voor een woordje uitleg over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan 4 alpaca's mee op wandeling, welke eerst aan jullie voorgesteld worden. Na een half uurtje uitleg en een rondje oefenen vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke +- 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat brokjes kunt voeren.

De Alpacawandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Graag vernemen we de leeftijden van de kinderen in de opmerkingen. De kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden van een verantwoordelijke volwassene per kind. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

I.v.m. de huidige corona-maatregelen dienen wij bij binnenkomst van iedereen vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket te scannen. Ook is het in alle binnenruimtes (stal, shop, AlpaCantina) verplicht een mondmasker te dragen voor iedereen vanaf 10 jaar.

De wandeling gaat ook door bij regenweer, neem in dit geval dus zeker je regenjas mee.

Wil je liever een privé wandeling? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

  • Datum:31 december 2021
  • Tijd:10:30 - 12:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:0
Reserveren niet meer mogelijk.