Vanwege de coronamaatregelen dient elke bezoeker eerst online te reserveren. Reserveer hier

Alpacabezoek en CriaKraamfeest

Naast het gewone alpacabezoek, zullen er deze dag wat extra dingen te beleven zijn. Lees snel verder!

Een alpacaveulentje wordt ook wel 'cria' genoemd. En cria's zijn ontzettend schattig! De 29 veulentjes welke op De Alpacaboerderij geboren zijn de afgelopen maanden worden in stijl verwelkomd!

Zondag 26 juli zijn de weides en stal geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een inkomticket kost 2 euro per kind (tot en met 13 jaar) en 3 euro per volwassene, en geeft de gehele dag toegang tot de boerderij. Je hoeft geen tijdslot te reserveren, en je mag kiezen wanneer je (tussen 10:00 uur en 17:00 uur) komt kijken.

Ons CriaKraamfeest zal net iets anders lopen dan je van ons gewend bent, zo kunnen we door de corona-maatregelen helaas geen welkomstdrankje of doopsuikertjes aanbieden.

Elk uur (startende om 11:00 uur) zal er een voorstelronde van de veulentjes gebeuren. Tickets daarvoor zullen aan de inkom te koop zijn voor 1 euro per persoon extra. Maar let op: er zijn maar 40 tickets per voorstelronde beschikbaar. Wil je meer weten over de alpaca, de dracht en onze pasgeboren cria's? Kom dan tijdig en koop je ticket voor een tijdslot aan de inkom. Heb je geen ticket voor de voorstelronde kunnen bemachtigen, dan kan je uiteraard wel gewoon op eigen houtje de boerderij verkennen, in de weide tussen de cria's stappen en onze informatieborden lezen welke verspreid staan overheen de boerderij.

Er zijn deze dag ook een beperkt aantal Goodiebags te koop. Hier zitten diverse leuke alpacadingetjes in, maar ook ga je tegoedbonnen van lokale ondernemers tegenkomen. In elke Goodiebag zit dezelfde basis inhoud, maar in veel Goodiebags kun je ook nog extra verrassingen vinden. Zo zijn er zelfs tegoedbonnen voor Boerengolf en een AlpacaWandeling in verstopt. 

Baby's (tot en met 2 jaar) mogen gratis binnen, maar je dient hen wel aan te geven in de opmerkingen bij het maken van je reservatie.

  • Datum:26 juli 2020
  • Tijd:10:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 3,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 2,00
  • Totaal aantal plaatsen:350
Reserveren niet meer mogelijk.