KidsFunDag

Deze zondag staat volledig in het teken van de kids! Onze weide zal helemaal omgetoverd zijn tot een kinderparadijs. Er zullen allerlei gratis spelletjes (zoals een airtrampoline, Boerenjenga en andere boerenspelletjes, waterspelletjes met goed weer, een knutselhoekje,...) voorzien worden waar de kids zich mee kunnen vermaken. Ook kan er deze dag gratis een rondje gestapt worden met één van onze liefste alpaca's, kunnen ze de boer helpen met het verzorgen van de alpaca's én kan er AlpacAgility uitgeprobeerd worden!

't Alpacafé is gewoon geopend voor drankjes, maar aan de inkom zullen er ook voordelige knipkaarten te koop zijn voor kids. Hiermee kunnen zij drinken en snackjes (een koek, een heerlijk ijsje, of een zakje chips) halen aan de afhaaltent in het kinderparadijs.

Uiteraard zullen er ook alpacaweides toegankelijk zijn voor bezoekers. Lekker tussen de alpaca's stappen en ze brokjes (welke je ter plekke kan aankopen) uit de hand voeren is daarom ook gewoon mogelijk op deze dag.

Kinderen tot en met 15 jaar dienen een kids-ticket te hebben. Baby's (tot en met 2 jaar) mogen gratis binnen, maar je dient hen wel aan te geven in de opmerkingen bij het maken van je reservatie.

Dit ticket geeft enkel toegang tot de KidsFundag op zondag. Let op: vooraf reserveren is verplicht.

Er is deze dag tal van leuks te doen voor de kids: zo kan je aansluiten bij AlpacAgility of Help De Boer, kijken naar de kleuteranimatie van John & zijn eigenwijze alpaca, selfie-time met @alpacalowieke, kan je komen snoezelen met de knuffeldieren van Bente (via Snoezelen Met Dieren, Mark Peeters), zijn er de hele dag waterspelletjes en knutselactiviteiten,...

  • Datum:7 augustus 2022
  • Tijd:13:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 3,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 10,00
  • Totaal aantal plaatsen:1000
Reserveren niet meer mogelijk.