Vanwege de coronamaatregelen dient elke bezoeker eerst online te reserveren. Reserveer hier

Alpacabezoek op zaterdag 30 mei

Met de versoepeling van de maatregelen, mogen ook wij onze poorten opnieuw openen voor bezoekers! Wij en onze alpaca's zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen verwelkomen. Je kunt de alpaca's enkel in gezinsverband komen bezoeken. Met mensen die onder hetzelfde dak wonen dus, niet in groep en ook niet met je 'bubbel van 4'.
Het is wel van belang dat je je bezoek vooraf reserveert en betaalt en dat kan hier. Check of je de juiste datum hebt gekozen en maak je reservatie verder compleet. Je kunt op de gereserveerde datum terecht tussen 13.00 en 17.00 uur. Je hoeft geen aankomsttijdstip door te geven of vast te leggen.

Voor ieders veiligheid hebben wij een hele resem aan maatregelen genomen. Deze vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Door de extra maatregelen zal de beleving op de boerderij wel iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Maar niet gevreesd! Je mag nog altijd in de weides bij de alpaca's gaan en ze lekker uit je hand laten eten en ze aaien.

  • Datum:30 mei 2020
  • Tijd:13:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 3,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 2,00
  • Totaal aantal plaatsen:100
Reserveren niet meer mogelijk.