Vanwege de coronamaatregelen dient elke bezoeker eerst online te reserveren. Reserveer hier

Korte rondleiding

Dit ticket geeft de gehele namiddag toegang tot de alpacaweides. Al vanaf 13:00 uur ben je welkom, en om 13:30 uur zal de Korte Rondleiding starten. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten, en na de rondleiding is de boerderij nog tot 17:00 geopend om nog eens naar de alpaca's te gaan, of om gezellig een drankje te doen op ons terras.

Je wordt door de gids om 13:30 uur ontvangen in de Alpacaweide waar direct met de rondleiding wordt gestart. Een groot deel van de uitleg wordt in de weide tussen de dieren gegeven. Uiteraard gaan we ook nog even in de stal kijken, waar je nog van alles leert over het fokken met deze nieuwsgierige dieren. Na de rondleiding kan je eventueel individueel de Alpaca Shop bezoeken, waar leuke souvenirs en alpacawollen producten te koop zijn. We kunnen daar niet met de hele groep gaan kijken door de Corona-maatregelen. Er mag telkens één gezin of bubbel per keer in de Alpaca Shop aanwezig zijn.

De Korte Rondleiding zal volledig corona-proof zijn, maar we willen jullie wel vragen te letten op de goede handhygiëne en op de afstand van ten minste 1,5 meter tussen jullie, de gids en de andere deelnemers. Voor ieders veiligheid hebben wij een hele resem aan maatregelen genomen. Deze vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Door de extra maatregelen zal de beleving op de boerderij wel iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Maar niet gevreesd! Je mag nog altijd in de weides bij de alpaca's gaan en ze lekker uit je hand laten eten en ze aaien.

Let op: baby's en peuters tot 3 jaar hoeven niet te betalen, maar je dient ze wel op te geven in de opmerkingen tijdens het boeken!

  • Datum:31 juli 2020
  • Tijd:13:30 - 14:15
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 6,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 5,00
  • Totaal aantal plaatsen:20
Reserveren niet meer mogelijk.