Alpacawandeling - GEANNULEERD

We mogen weer Alpacawandelingen op inschrijving organiseren! Echter zijn er wel wat extra maatregelen. Zo zijn mondmaskers verplicht voor de deelnemers, omdat we met verschillende bubbels op wandeling zijn. De handen moeten verplicht ontsmet worden als het touwtje van de alpaca doorgegeven wordt aan iemand van een andere bubbel.

Vanaf 10:00 uur ben je welkom, en om 10:30 uur zal de Alpacawandeling starten. Na de wandeling mag je nog een half uur rondkijken op de boerderij of gezellig een drankje doen op ons stalterras.

De gids ontvangt jullie in onze oefenweide voor een woordje uitleg over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan 4 alpaca's mee op wandeling, welke allevier aan jullie voorgesteld worden. Na een half uurtje uitleg vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke plusminus 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat lekkere brokjes kunt voeren. 

De Alpacawandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. De kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden van een verantwoordelijke volwassene. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

Ben je zelf al met een groter groepje of wil je liever privé wandelen? Dan is dat ook mogelijk. Kijk voor meer info onder het kopje 'Activiteiten'.

Tijdens de Alpacawandeling is het niet altijd mogelijk voor de gids om 1,5 meter afstand te houden, immers moet er ooit geassisteerd worden bij de alpaca. Daarom zijn mondmaskers verplicht, dus neem zeker je mondmasker mee, op de boerderij kun je er helaas geen kopen. De gids zorgt voor ontsmettingsmiddel voor je handen, en we vragen aan iedereen voor een goede handhygiëne voor, tijdens en na de wandeling.

Voor ieders veiligheid hebben wij een hele resem aan maatregelen genomen. Deze vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Door de extra maatregelen zal de beleving op de boerderij wel iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Maar niet gevreesd! Je mag nog altijd in de weides bij de alpaca's gaan en ze lekker uit je hand laten eten en ze aaien.

  • Datum:24 oktober 2020
  • Tijd:10:30 - 12:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:16
Reserveren niet meer mogelijk.