Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Overnachten

Corona-proof verblijven bij De Alpacaboerderij is nog steeds mogelijk!
Tijdens ons weideseizoen (april-oktober) hebben onze vakantiegasten gratis toegang tot de alpacaweides (tijdens de reguliere openingsuren) en er mag een spelletje Boerengolf gespeeld worden. Het hele jaar door kun je je helemaal laten onderdompelen in de wereld van alpaca door extra activiteiten te reserveren. Check ook zeker eens onze arrangementen mét overnachting!

Check onze pagina 'Corona Info' om te weten te komen welke maatregelen er gelden. Als je een verblijf boekt bij ons, gaan wij er van uit dat jullie op de hoogte zijn van de Belgische maatregelen waardoor je zelf verantwoordelijk bent voor jouw boeking.

Wil jij je vakantie in België doorbrengen? Dan is onze mooie groene regio zeker aan te raden! Vakantiegasten die van fietsparadijs Limburg willen genieten kunnen hun fietsen stallen achter de afsluitbare poort. Er is een stopcontact aanwezig om de fiets op te laden.

Let op: de appartementen bevinden zich op de verdieping boven de Alpacantina en zijn enkel bereikbaar via een trap.

Appartement Perú
Appartement Perú

Oppervlakte 63 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Bad - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Appartement Chile
Appartement Chile

Oppervlakte 46 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Studio-appartement Bolívia
Studio-appartement Bolívia

Oppervlakte 32 m2

Maximum 2 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv