Vanwege de coronamaatregelen dient elke bezoeker eerst online te reserveren. Reserveer hier

Overnachten

Onderstaande kortingsactie is verlengd tot 12 oktober!
Verleng je zomer in Limburg! Boek je een verblijf in een van onze vakantie-appartementen, dan krijg je van ons een extra nacht cadeau. Deze actie op initiatief van Toerisme Limburg is geldig voor boekingen met aankomstdatum tussen 18 september en 28 september 2020.

Wij danken Toerisme Limburg en de Provincie voor hun steun. Meer informatie en alle voorwaarden voor deze actie vind je terug op: visitlimburg.be/xl. De aanbieding is niet geldig voor reeds gemaakte boekingen en ook niet voor reservaties via booking.com.

Vakantiegasten hebben gratis toegang tot de alpacaweides en de stal en er mag een spelletje Boerengolf gespeeld worden. Je kunt je zelfs helemaal laten onderdompelen in de wereld van alpaca door nog meer activiteiten te reserveren, of kies voor een arrangement mét overnachting! Let wel: de appartementen bevinden zich op de verdieping boven de Alpacantina en zijn enkel bereikbaar via een trap.

Wil jij je vakantie in België doorbrengen? Dan is onze mooie groene regio zeker aan te raden! Vakantiegasten die van fietsparadijs Limburg willen genieten kunnen hun fietsen stallen achter de afsluitbare poort. Er is een stopcontact aanwezig om de fiets op te laden.

Wij beloven jullie dat we er al het mogelijke aan doen om jullie verblijf op De Alpacaboerderij 'corona-proof' te maken.

Appartement Perú
Appartement Perú

Oppervlakte 63 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Bad - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Appartement Chile
Appartement Chile

Oppervlakte 46 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Studio-appartement Bolívia
Studio-appartement Bolívia

Oppervlakte 32 m2

Maximum 2 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv