Overnachten

Stel je voor: je gaat logeren op de boerderij met de kinderen. De kids mogen 's ochtends helpen met de verzorging van de dieren en het buitenzetten van de alpaca's, terwijl jij lekker nog even een boekje leest op het zonnige terras. In de namiddag nemen de kinderen jou mee op sleeptouw voor een gezellig spelletje Boerengolf tussen de alpaca's en ze stellen je voor aan super fluffy alpaca Peanut die je zo kunt aaien en knuffelen. Nadat je heerlijk bent gaan uit eten in een van de gezellige restaurants in de omgeving van Kaulille (mét speeltuin natuurlijk), ga je nog even vanuit de skybox naar de alpaca's in de stal kijken voordat jullie lekker onder de wol gaan in de ruime vakantiewoning. Jouw boerderijvakantie tussen de alpaca's kan al niet meer stuk, toch?
Onbeperkt op AlpacaBezoekAls vakantiegast op De Alpacaboerderij mag jij altijd van dichtbij kennis maken met onze 70 alpaca's. Tijdens de openingsuren mag jij onbeperkt op AlpacaBezoek komen en tussen de alpaca's in de weide of bij de alpaca's in de stal vertoeven. Je kunt een arrangement boeken met toffe AlpacActiviteiten inbegrepen of last-minute nog besluiten om een losse activiteit met of tussen onze alpaca's bij te boeken. Er zijn het hele jaar door genoeg mogelijkheden!
3 ruime appartementen Je kunt kiezen uit 3 ruime appartementen voor jouw AlpacAmazing vakantie in Limburg: Perú en Chile zijn ruime vierpersoons vakantiewoningen met 2 slaapkamers en de romantische studio Bolivia is geschikt voor 2 personen. Klik hieronder snel verder om alle info over de appartementen na te lezen. Let op: de appartementen bevinden zich op de verdieping boven de AlpaCantina en zijn enkel bereikbaar via een trap.

Appartement Perú
Appartement Perú

Oppervlakte 63 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Bad - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Appartement Chile
Appartement Chile

Oppervlakte 46 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Studio-appartement Bolivia
Studio-appartement Bolivia

Oppervlakte 32 m2

Maximum 2 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv