Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Overnachten

Corona-proof verblijven bij De Alpacaboerderij is nog steeds mogelijk!
De verstrengingen die sinds begin november van kracht zijn hebben ook gevolgen voor ons bedrijf. Omdat dierenparken moeten sluiten, betekent dat helaas dat wij vanaf heden ook voor onze vakantiegasten de poort naar de alpacaweides niet meer open mogen zetten. Jullie kunnen onze alpaca’s in de stal nog wel zien vanuit de skybox welke zich op de verdieping van de appartementen bevindt, maar een kennismaking van dichtbij zit er helaas dus niet in.

Wil jij je vakantie in België doorbrengen? Dan is onze mooie groene regio zeker aan te raden! Vakantiegasten die van fietsparadijs Limburg willen genieten kunnen hun fietsen stallen achter de afsluitbare poort. Er is een stopcontact aanwezig om de fiets op te laden.

Let op: de appartementen bevinden zich op de verdieping boven de Alpacantina en zijn enkel bereikbaar via een trap.
Wij beloven jullie dat we er al het mogelijke aan doen om jullie verblijf op De Alpacaboerderij 'corona-proof' te maken.

Tijdens ons weideseizoen (april-oktober) hebben onze vakantiegasten gratis toegang tot de alpacaweides en de stal en er mag een spelletje Boerengolf gespeeld worden. In ons winterseizoen is er vaak wel de mogelijkheid om even in de stal te komen kijken, na afspraak met de boer. Het hele jaar door kun je je helemaal laten onderdompelen in de wereld van alpaca door extra activiteiten te reserveren. Check ook zeker eens onze arrangementen mét overnachting!  

Appartement Perú
Appartement Perú

Oppervlakte 63 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Bad - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Appartement Chile
Appartement Chile

Oppervlakte 46 m2

Maximum 4 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv

Studio-appartement Bolívia
Studio-appartement Bolívia

Oppervlakte 32 m2

Maximum 2 personen

Uitgeruste keuken - Douche - Airco - Gratis Wi-Fi - Flatscreen tv