Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Boerengolf voor groepen tot 10 personen

De Alpacaboerderij heeft een officiële boerengolfbaan! Boerengolf is een leuk spel dat buiten in de alpacaweide gespeeld wordt. Bij deze activiteit probeer je de bal te putten in de holes. Pas onderweg op voor de alpaca's, alpacakeutels en de leuke hindernissen die het spel iets extras geven. Een zeer leuk spel voor een personeelsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met het gezin. De duur van het spel is afhankelijk van jullie speeltempo.

Boerengolf spelen met een groepje kleiner dan 10 personen, kan enkel tijdens onze Reguliere Openingsuren (kijk daarvoor onder het kopje 'Contact -> Openingsuren zonder reservatie'. Reserveren kan door hier op 'Reserveer Nu' te klikken. Buiten de openingsuren kan je ook komen spelen met minder dan 10 personen, maar dan betaal je altijd de vaste minimumprijs. Neem daarvoor contact met ons op door op het kopje 'Contact' te klikken.

Ben je met meer dan 10 personen, kies dan voor onze activiteit 'Boerengolf voor groepen vanaf 10 personen'.

  • Duur:120 min.
  • Groepsgrootte:1 - 10 personen
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.): € 8,00
  • Prijs kind (3-13 j.): € 7,00
  • Min. groepsprijs:€ 8,00
Prijs: € 0,00
Reserveren

Andere populaire activiteiten

AlpacAgility
AlpacAgility

Bij deze activiteit is het de bedoeling om een alpaca over een hindernissenparcours te leiden. Een zigzagparcours, een wipwap en iets ogenschijnlijk simpels als een zeil op de grond zijn dingen die een alpaca niet dagelijks tegenkomt. Om het nog eens extra lastig te maken, maken we er natuurlijk ...

Duurtijd: 60 - 90 min. - Max. 20 personen

Boerengolf voor groepen vanaf 10 personen
Boerengolf voor groepen vanaf 10 personen

De Alpacaboerderij heeft een officiële boerengolfbaan! Boerengolf is een leuk spel dat buiten in de alpacaweide gespeeld wordt. Individueel of in teamverband probeer je de bal te putten in de holes. Pas onderweg op voor de alpaca's, alpacakeutels en de leuke hindernissen die het spel iets ex...

Duurtijd: 90-120 min. - Max. 100 personen