Boerengolf individueel

De Alpacaboerderij heeft een officiële boerengolfbaan! Boerengolf is een leuk spel dat buiten in de alpacaweide gespeeld wordt. Bij deze activiteit probeer je de bal te putten in de holes.

Iedereen speelt individueel tegen elkaar, met zijn eigen bal en stok. Indien gewenst kan het ook in teams worden gespeeld.

Pas onderweg op voor de alpaca's, alpacakeutels en de leuke hindernissen die het spel iets extras geven. Een zeer leuk spel voor een personeelsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met het gezin. De duur van het spel is afhankelijk van jullie speeltempo.

Boerengolf spelen met een groepje kleiner dan 10 personen, kan enkel in ons zomerseizoen tijdens onze reguliere openingsuren AlpacaBezoek (kijk daarvoor onder het kopje 'Contact -> Openingsuren voor AlpacaBezoek'. Reserveren kan door hier op 'Reserveer Nu' te klikken.

Ben je met meer dan 10 personen, kies dan voor onze activiteit ''Boerengolf in teamverband".

  • Duur:120 min.
  • Groepsgrootte:1 - 10 personen
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.): € 11,00
  • Prijs kind (3-13 j.): € 10,00
  • Min. groepsprijs:€ 11,00
Prijs: € 0,00
Reserveren

Andere populaire activiteiten

AlpacAgility
AlpacAgility

Bij deze activiteit is het de bedoeling om een alpaca over een hindernissenparcours te leiden. Een zigzagparcours, een wipwap en iets ogenschijnlijk simpels als een zeil op de grond zijn dingen die een alpaca niet dagelijks tegenkomt. Om het nog eens extra lastig te maken, maken we er natuurlijk ...

Duurtijd: 60 - 90 min. - Max. 20 personen

Boerengolf in teamverband
Boerengolf in teamverband

De Alpacaboerderij heeft een officiële boerengolfbaan! Boerengolf is een leuk spel dat buiten in de alpacaweide gespeeld wordt. Jullie spelen hierbij in teams tegen elkaar van maximaal 5 personen.Pas onderweg op voor de alpaca's, alpacakeutels en de leuke hindernissen die het spel iets extra...

Duurtijd: 90-120 min. - Max. 100 personen