Van 20 oktober 2020 tot en met 26 maart 2021 kunnen er uitsluitend activiteiten geboekt worden. Klik hier voor alle mogelijkheden

Fokkerij

De Alpacaboerderij is niet enkel een toeristische attractie. In de kern is ons bedrijf een gespecialiseerde alpacafokkerij, welke wij uitbaten onder de naam Alpaca International. John Peeters startte zijn bedrijf al in 2000 en was de eerste alpaca-professional in de Benelux. Nog altijd wordt er met veel passie met alpaca's gekweekt in Kaulille-Bocholt.

Alpaca International biedt verschillende diensten voor de professionele alpacafokker, hobbyfokkers en particulieren:
  • Verkoop van alpaca's: wij specialiseren ons in witte alpaca's met superieure vachtkwaliteit, maar wij hebben ook regelmatig andere kleurtjes te koop. Wij verkopen hengsten, ruinen en merries in verschillende leeftijden en kwaliteiten.
  • Verkoop alpacavoeders: wij voeren onze alpaca's een combinatie van grasbrok en Alpamin vitaminekorrels. Hiervan zijn wij ook verdeler. Check onze webshop om direct te bestellen!
  • Verkoop alpaca-gerelateerde producten: o.a. alpacahalsters, showlijnen, naslagwerken, vachten en producten van alpacawol.
  • Dekservice: wij beschikken over een aantal hengsten welke ter dekking staan.
  • Workshops op maat: wil je bijvoorbeeld zelf gaan kweken met alpaca's? John helpt je graag op weg.

Wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact op met John via +32(0)11/60 13 94 of john@alpacaboerderij.be.