Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Boerenspellen voor groepen tot 10 personen

Ideaal voor een gezinsdagje, een vriendenuitje of een kinderfeestje: gezellige ouderwetse boerenspellen! We hebben een tiental leuke spellen opgesteld staan op ons stalterras. Denk hierbij aan hoefijzer werpen, mega jenga, spijkerslaan etc.

Boerenspellen spelen met een groepje kleiner dan 10 personen, kan enkel tijdens onze reguliere openingsuren (kijk daarvoor onder het kopje 'Contact -> Openingsuren zonder reservatie'. Om te reserveren kan je hier op 'Reserveer Nu' klikken. Buiten de openingsuren kan je ook komen spelen met minder dan 10 personen, maar dan betaal je altijd de vaste minimumprijs. Neem daarvoor contact met ons op.

Ben je met meer dan 10 personen, kies dan voor de activiteit 'Boerenspellen voor groepen vanaf 10 personen'.

  • Duur:120 min.
  • Groepsgrootte:1 - 10 personen
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.): € 8,00
  • Prijs kind (3-13 j.): € 7,00
  • Min. groepsprijs:€ 8,00
Prijs: € 0,00
Reserveren

Andere populaire activiteiten

Boerenspellen voor groepen vanaf 10 personen
Boerenspellen voor groepen vanaf 10 personen

Ideaal voor een gezinsdagje, een vriendenuitje of een kinderfeestje: gezellige ouderwetse boerenspellen! We hebben een tiental leuke spellen opgesteld staan op ons stalterras. Denk hierbij aan hoefijzer werpen, mega jenga, spijkerslaan etc.Boerenspellen spelen met een groepje kleiner dan 10 perso...

Duurtijd: 90-120 min. - Max. 10 personen