Jouw droomjob bij de alpaca's

10 maart 2022 - 11:49

Een job hebben bij De Alpacaboerderij is natuurlijk helemaal geweldig. Je bent tijdens je werkdag omringt door die superschattige alpaca’s, welke je weer fijn tot rust brengen wanneer het een drukke dag met veel bezoekers is geweest.

De Alpacaboerderij is een veelzijdig bedrijf, bestaande uit een dierenpark, vele toeristisch-recreatieve activiteiten, een gezellig groot terras, vakantiewoningen en een shop. En dat alles bevindt zich op een boerderij waar ook een actief fokbedrijf met zo’n 80 alpaca’s is gevestigd.
Een job bij De Alpacaboerderij kan dan ook allerlei verschillende vormen aannemen, afwisselend is het in ieder geval altijd.

Ben jij nieuwsgierig naar de job die jij kunt hebben op onze boerderij? Lees dan snel verder!
Momenteel zoeken wij alleen nog een gelegenheidsmedewerker/flexijobber/jobstudent voor de schoonmaak in de maanden juni tot augustus.

Flexijob/gelegenheidsmedewerker/jobstudent Schoonmaak (VACATURE)

Als medewerker schoonmaak zorg jij ervoor dat onze gasten en bezoekers ontvangen worden in een kraaknet bedrijf. We hebben 3 vakantie-appartementen, een grote ontvangstzaal, een winkel en een toiletblok en jij zult mede verantwoordelijk zijn dat dit allemaal netjes is. Afwisseling gegarandeerd dus!
Je uren zijn flexibel en je zou zowel op weekenddagen als doordeweeks kunnen werken. Een vast aantal uren kunnen we hiervoor niet bieden, aangezien dit sterk afhankelijk is van de drukte op dat moment, en de dagen/uren zouden we in overleg inplannen.
Wil je graag meer uren maken? Dan valt deze functie ook te combineren met werken in onze horeca (zie vacature hierboven).

Lijkt het jou wel wat om te werken tussen de alpaca's? Stuur dan jouw sollicitatie naar uitstap@alpacaboerderij.be. Zorg voor een enthousiaste motivatie en voeg je cv toe. Het gaat om een tijdelijke job voor de maanden juni, juli en augustus.
Werken bij De Alpacaboerderij


Jobstudent Toerisme

Jouw uitvalsbasis is de inkom van de boerderij. Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van onze bezoekers en zorgt dat zij de juiste informatie mee krijgen om te genieten van hun dagje uit. Jij zorgt er met veel plezier voor dat de bezoekers meteen enthousiast zijn door te vertellen wat er allemaal te beleven valt. Bezoekers die een activiteit geboekt hebben geef jij de nodige uitleg en je zorgt dat zij en de gids elkaar op de afgesproken plek ontmoeten.
Is de drukte aan de inkom voorbij? Dan ga je kijken welke collega je kunt helpen. Wellicht kun je even helpen met koelingen aan de bar bij te vullen of de afwas bij te werken. De toiletten en andere voorzieningen moeten ook regelmatig gepoetst worden. Maar af en toe is het ook nodig om eens een rondje over het terrein te wandelen en te controleren of alles in orde is (vuilbakken legen, prullen oprapen, vriendelijk glimlachen naar de bezoekers en eventuele vragen beantwoorden). Dan kun je ook meteen even zelf genieten van de alpaca’s en een leuke foto maken voor op onze social media accounts.

Lijkt het jou wel wat om te werken tussen de alpaca's? Stuur dan jouw sollicitatie naar uitstap@alpacaboerderij.be. Zorg voor een enthousiaste motivatie en voeg je cv toe.
Werken bij De Alpacaboerderij


Jobstudent/flexijob Horeca

Drankjes verkopen achter de bar, bedienen op het terras, bezoekers te woord staan en hun vragen beantwoorden… voor jou is het allemaal vanzelfsprekend. Je zorgt bij aanvang van je dienst dat jouw werkplek optimaal is ingericht en je verdeelt in overleg met je collega’s de verschillende taken. Het is hard werken, maar in een tof team met allemaal toppers kun je dat natuurlijk prima aan. Als de bezoekers weer vertrokken zijn, maak je samen met je collega’s alles weer netjes voor de volgende dag.
Ja, ook toiletten poetsen en afwas doen hoort daar dus bij. En als je poetsen niet erg vindt, kun je in de vakantieperiodes nog wat extra uren maken door mee te helpen met de schoonmaak van de vakantiewoningen.

Lijkt het jou wel wat om te werken tussen de alpaca's? Stuur dan jouw sollicitatie naar uitstap@alpacaboerderij.be. Zorg voor een enthousiaste motivatie en voeg je cv toe.
Werken bij De Alpacaboerderij


Jobstudent onderhoud/groenvoorziening

Ben jij handig? Heb je groene vingers? Hou je van dieren en heb je geen schrik om ze vast te pakken? En ben jij minimaal 2 zaterdagen in de maand beschikbaar? Dan is dit de studentenjob voor jou! Tijdens jouw werkdag help je mee om onze alpaca’s en andere dieren te verzorgen en doe je klusjes op het terrein. Dit kan variëren van het uitmesten van de stallen tot het voeren en buiten zetten van onze alpaca’s tot kleine reparaties doen op het terrein tot grasmaaien en snoeiwerk tot het legen van vuilnisbakken.
Let wel: voor deze functie kom je enkel in aanmerking als je nog naar school gaat en mag werken als jobstudent.

Lijkt het jou wel wat om te werken tussen de alpaca's? Stuur dan jouw sollicitatie naar uitstap@alpacaboerderij.be. Zorg voor een enthousiaste motivatie en voeg je cv toe.