WinterAlpacawandeling op 28 januari

Wil jij gezellig de natuur in met enkele van onze alpaca's en genieten van het winterlandschap? Schrijf je dan in! Voor deze wandeling stellen we een groep samen van maximaal 16 personen. Lees je ook even onderstaande info voordat je je tickets reserveert?

Dit ticket geeft de gehele namiddag toegang tot de stal en de AlpaCantina. Al vanaf 10:00 uur ben je welkom en om 10:30 uur zal de AlpacaWandeling starten. Na de wandeling kan je nog in onze AlpaCantina een drankje benuttigen. Voor jezelf na de wandeling op te warmen is er chocomelk of koffie te verkrijgen.  Elke deelnemer ontvangt een consumptiemuntje waarmee ze één van deze warme dranken kunnen krijgen. Uiteraard kan met dit muntje ook een koude drank genomen worden.
De gids ontvangt jullie om 10:30 uur in de AlpaCantina waarna jullie met hem naar de weide gaan voor voor een woordje uitleg over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan vier alpaca's mee op wandeling, welke eerst aan jullie voorgesteld worden. Na een half uurtje uitleg en een rondje oefenen vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke +- 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat brokjes kunt voeren.

De Alpacawandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. De kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden van een verantwoordelijke volwassene per kind. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

  • Datum:28 januari 2023
  • Tijd:10:30 - 12:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:16
Reserveren niet meer mogelijk.