AlpacaWandeling op inschrijving - Zaterdag 27 januari

Lijk het jou wel leuk om samen met onze fluffy's de bossen in te trekken? Schrijf je dan snel in! Voor deze wandeling stellen we een groep samen van maximaal 16 personen. Lees je ook even onderstaande info voordat je je tickets reserveert?

Al vanaf 13:00 uur ben je welkom en om 13:30 uur zal de wandeling starten. Na de wandeling is de stal nog tot 16:00 uur geopend om nog eens naar de alpaca's te gaan kijken of om te genieten van een drankje in de AlpaCantina.

De gids ontvangt jullie om 13:30 uur in de alpacaweide voor een woordje uitleg over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan 4 alpaca's mee op wandeling, welke eerst aan jullie voorgesteld worden. Na een half uurtje uitleg en een rondje oefenen vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke +- 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat brokjes kunt voeren.

De Alpacawandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Graag vernemen we de leeftijden van de kinderen in de opmerkingen. De kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden door een verantwoordelijke volwassene per kind. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

Is het te slecht weer om te gaan wandelen? Dan is het alternatief: een Korte Rondleiding én AlpacAgility!

Wil je liever een privé wandeling voor jouw gezelschap? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

  • Datum:27 januari 2024
  • Tijd:13:00 - 16:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:16
Reserveren niet meer mogelijk.