Excursie op inschrijving - Zaterdag 23 maart

Tijdens deze excursie door boer én eigenaar John krijgen jullie een unieke kijk achter de schermen van De Alpacaboerderij! 

Jij bent, samen met jouw gezelschap, van harte welkom vanaf 13u00 op de boerderij. Om 13u30 start boer John met de excursie waarvan we het einde voorzien rond 15u30. Na de excursie blijft de poort van de boerderij nog tot 17u00 geopend om nog eens naar de alpaca's te gaan kijken om te genieten van een drankje in de AlpaCantina.

Boer John ontvangt zijn gasten met veel enthousiasme en vertelt met passie over de eerste professionele alpacafokkerij van de Benelux. Bij het fokken met alpaca's komt veel kijken en wij geven jullie graag een kijkje in onze keuken: bij ontvangst krijg je per persoon een consumptiemuntje welke je voor of na de excursie kan gebruiken om een drankje te nuttigen.

Na een korte introdcutie tonen we een interessante bedrijfsfilm waarin alle aspecten van het houden van alpaca's aan bod komen. Uiteraard gaan we ook met z'n alleen een kijkje nemen bij onze 70 alpaca's. Tijdens de excursie zorgen wij altijd dat er een deel van de kudde in de stal staat, maar bij goed weer gaan we ook naar de alpacaweides toe.

Afsluiten doen we natuurlijk in onze AlpacaShop waar producten van alpaca en toffe alpaca-hebbedingetjes te koop zijn.

  • Datum:23 maart 2024
  • Tijd:13:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 10,50
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 9,50
  • Totaal aantal plaatsen:50
  • Aantal beschikbare plaatsen:33
Prijs: € 0,00