Valentijnsarrangement tussen de alpaca's

Valentijn is elk jaar op 14 februari. Dit jaar valt dat op een woensdag, ín de krokusvakantie. Ideaal dus om je Valentijn ook echt op 14 februari te verwennen. En als jouw Valentijn een grote alpacafan of dierenvriend in het algemeen is, welke plaats is dan beter voor een Valentijnsverrassing dan De Alpacaboerderij?

Wij zorgen ervoor dat er voor jullie een romantisch tafeltje klaar staat in de AlpacaStal. Je zit dus gezellig tússen de alpaca's de hele avond. We voorzien een glaasje bubbels voor jou en je Valentijn en er zijn lekkere hapjes.

Als iedereen van de eerste verrassing bekomen is en zit te popelen om kennis te maken met onze alpaca's, zal er een alpaca-expert met filmster Alpaca Lowieke langs komen bij alle tafeltjes. Jouw Valentijn (en jij natuurlijk) kan dan de alpaca uit de hand laten eten, aaien, foto's maken en al je vragen stellen aan de alpaca-expert. Je hebt dus een écht quality time momentje met een filmster. Ook zullen wij een foto van jullie samen maken, mét alpaca natuurlijk, welke je achteraf digitaal van ons zult ontvangen.

Na afloop zijn jullie nog welkom om door de stal te wandelen bij de andere 69 alpaca's en kennis te maken met onze lama's, geitjes en kippen, of nog een drankje te nuttigen in de verwarmde AlpaCantina. Dat wordt dus een romantische Valentijnsdag bij de dieren.

Let op: de prijs is per persoon, reserveer dus voor 2 personen

Ongetwijfeld zal alle liefde die er deze avond in de stal hangt zorgen voor veel warmte, maar voorzie jezelf toch van warme kleding. De temperatuur in de stal is ongeveer dezelfde als de temperatuur buiten. 

  • Datum:14 februari 2024
  • Tijd:19:00 - 21:00
  • Prijs per persoon:€ 24,50
  • Totaal aantal plaatsen:20
Reserveren niet meer mogelijk.