Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Alpacawandeling - GEANNULEERD

Heerlijk met een paar alpaca's de natuur in. Voor deze wandeling in de bossen van Kaulille voegen we meerdere kleine 'bubbels' samen tot één groep.

Iedereen wordt ontvangen in de Alpacantina. Vanaf 10:00 uur ben je welkom. De Alpacawandeling zal om 10:30 uur starten, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Na de wandeling mag je nog maximaal een half uur in de alpacastal vertoeven of opwarmen met een lekker drankje in de Alpacantina. We zijn genoodzaakt dit tijdslimiet te handhaven zodat we daarna weer andere groepen op de boerderij kunnen ontvangen zonder dat het te druk wordt.

De activiteit: we starten in onze oefenweide met een woordje uitleg van de gids over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan 4 alpaca's mee op wandeling, welke allevier aan jullie voorgesteld worden. Na maximaal 30 minuten vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke plusminus 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat lekkere brokjes kunt voeren.

De AlpacaWandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden van een verantwoordelijke volwassene. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

Ben je zelf al met een groter groepje of wil je liever een privé-wandeling voor jouw bubbel? Dan is dat ook mogelijk. Kijk voor meer info onder het kopje 'Activiteiten'.

Wij vertrouwen erop dat jullie op de hoogte zijn van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en dat jullie deze maximaal opvolgen. Alle maatregelen van de Belgische overheid vind je terug op www.info-coronavirus.be. Om het geheel coronaproof te laten verlopen zijn er ook bij onze activiteiten extra maatregelen. Zo zijn mondmaskers verplicht voor alle deelnemers ouder dan 12 jaar en de handen moeten verplicht ontsmet worden als het touwtje van de alpaca doorgegeven wordt aan iemand van een andere bubbel. Tijdens de AlpacaWandeling is het niet altijd mogelijk voor de gids om 1,5 meter afstand te houden, immers moet er ooit geassisteerd of ingegrepen worden met de alpaca.
Alle maatregelen welke wij op De Alpacaboerderij nemen en wat wij van jullie verwachten, vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • Datum:30 januari 2021
  • Tijd:10:30 - 12:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:9
Reserveren niet meer mogelijk.