Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

Avond AlpacaWandeling

Wil jij gezellig de natuur in met enkele van onze alpaca's? Schrijf je dan in! Voor deze wandeling stellen we een groep samen van maximaal 16 personen. Lees je ook even onderstaande info voordat je je tickets reserveert?

Vanaf 18:00 uur ben je welkom in de alpacaweide en om 18:30 uur zal de AlpacaWandeling starten. Na de wandeling kun je nog eventjes bij de alpaca's in de weide of stal gaan kijken of een afhaaldrankje aan 't AlpaCafé kopen.

De gids ontvangt jullie om 18:30 uur in de alpacaweide voor een woordje uitleg over de alpaca's en hun gedrag tijdens de wandeling. Er gaan vier alpaca's mee op wandeling, welke eerst aan jullie voorgesteld worden. Na een half uurtje uitleg en een rondje oefenen vertrekken we op een wandeling van ongeveer 3,5 km welke +- 1:15 uur duurt. Tijdens de wandeling is er een korte pauze voorzien waar je de alpaca's wat brokjes kunt voeren.

De AlpacaWandeling is in de openbare bossen en is daarom vanwege de veiligheid niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. De kinderen die mee op wandeling gaan dienen vergezeld te worden van een verantwoordelijke volwassene per kind. De wandelroute gaat door los zand en smalle bospaadjes en is daarom ook niet geschikt voor kinderwagens, rolstoelen en mensen die wat slechter ter been zijn.

Tijdens de AlpacaWandeling is het niet altijd mogelijk voor de gids om 1,5 meter afstand te houden, immers moet er ooit geassisteerd worden bij de alpaca. Daarom zijn mondmaskers verplicht gedurende de hele wandeling, dus neem zeker je mondmasker mee. Ook moeten de handen verplicht ontsmet worden als de lijn van de alpaca doorgegeven wordt aan iemand van een andere bubbel.

Voor ieders veiligheid hebben wij een hele resem aan maatregelen genomen. Deze vind je terug op de pagina 'corona-info' op deze website. Check ook op de dag van je bezoek die pagina nog even zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • Datum:20 augustus 2021
  • Tijd:18:30 - 20:30
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 18,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 18,00
  • Totaal aantal plaatsen:16
Reserveren niet meer mogelijk.