Tijdens de huidige crisis moeten ook wij natuurlijk de nodige maatregelen nemen. Check onze pagina ‘Corona Info’ om te weten wat er op dit moment nog mogelijk is.

CriaKraamFeest

Vandaag wordt jouw AlpacaBezoek extra speciaal! We organiseren namelijk een groot kraamfeest voor onze veulentjes!
Er zullen deze dag wat extra dingen te beleven zijn. Lees snel verder!

Een alpacaveulentje wordt ook wel 'cria' genoemd. En cria's zijn ontzettend schattig! De 15 veulentjes welke op De Alpacaboerderij geboren zijn de afgelopen maanden worden in stijl verwelkomd!

Zondag 1 augustus zijn de weides en stal geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een inkomticket kost 2 euro per kind (tot en met 13 jaar) en 3 euro per volwassene, en geeft de gehele dag toegang tot de boerderij. Je hoeft geen tijdslot te reserveren, en je mag kiezen wanneer je (tussen 10:00 uur en 17:00 uur) komt kijken.

Ons CriaKraamfeest zal net iets anders lopen dan je van ons gewend bent, zo kunnen we door de corona-maatregelen helaas geen welkomstdrankje of doopsuikertjes aanbieden, maar er is een klein aandenken voor elke bezoeker.

Om 11:00, 13:00 en 15:00 uur zal er een voorstelronde van de veulentjes gebeuren. Tickets daarvoor zullen aan de inkom te koop zijn voor 2,00 euro per persoon extra. Maar let op: er zijn maximaal 30 tickets per voorstelronde beschikbaar. Om 12:00 en 14:00 uur is er voor iedereen die wil de mogelijkheid om een alpaca over ons hindernissenparcours AlpacAgility, te begeleiden. Hiervoor kun je ter plaatse bij het Agility-parcours het deelnamebedrag van 2,00 euro voldoen.

Heb je geen ticket voor de voorstelronde kunnen bemachtigen, dan kan je uiteraard wel gewoon op eigen houtje de boerderij verkennen, in de weide tussen de cria's stappen en onze informatieborden lezen welke verspreid staan overheen de boerderij.

Baby's (tot en met 2 jaar) mogen gratis binnen, maar je dient hen wel aan te geven in de opmerkingen bij het maken van je reservatie.

Om alles corona-proof te laten verlopen hebben wij ook jullie hulp nodig. Lees nog even verder voor je je bezoek boekt, dan kom je niet voor verrassingen te staan:

  • Bij het plaatsen van je reservatie ga je ermee akkoord dat je contactgegevens worden gebruikt voor de doeleinden van de strijd tegen COVID19, dus voor contactopsporing.
  • Reserveer en betaal je bezoek vooraf: check of je de juiste datum hebt gekozen en maak je reservatie verder compleet.
  • Check welke maatregelen wij genomen hebben op onze pagina 'corona-info'. Doe dit zeker ook nog even op de dag van je bezoek, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Een mondmasker dragen is op sommige delen van het domein verplicht. Een masker aankopen bij ons kan voor 1 euro (wegwerpmasker).
 

  • Datum:1 augustus 2021
  • Tijd:10:00 - 17:00
  • Prijs volwassene (vanaf 14 j.):€ 3,00
  • Prijs kind (3 - 13 j.):€ 2,00
  • Totaal aantal plaatsen:300
Reserveren niet meer mogelijk.